Friday, July 15, 2016

JAWATAN KOSONG DI COWAY (M) SDN BHD

[ 5 Kekosongan sahaja untuk pengambilan Jun 2017]

** KELEBIHAN / FAEDAH BAKAL DIPEROLEHI
-----------------------------------------------------------------------

1. Sambilan atau sepenuh masa
2. Masa bekerja yang fleksibel
3. Pendapatan mencecah 5 angka sebulan tanpa had
4. Latihan di sediakan
5. Pelbagai insentif menarik dan lumayan
6. Insentif trip pelancongan 2 kali setahun
7. Peluang kenaikan pangkat (career path)
8. Grand Annual Conference

** KRITERIA YANG DIPERLUKAN
---------------------------------------------------

1. Mempunyai ATTITUDE POSITIF, JUJUR dan AMANAH
2. Mempunyai keinginan yang KUAT untuk mengubah kehidupan ke arah yang lebih baik
3. Kelayakan minimum SPM
4. Lelaki atau wanita berumur di antara 25 hingga 45 tahun
5. Business Minded & Independent
6. Boleh berkomunikasi dengan baik.
7. Berpengalaman dalam bidang jualan & pemasaran adalah satu kelebihan. 

JANGAN TUNGGU LAMA-LAMABINA IMPIAN ANDA BERSAMA COWAY


HAPPY.HEALTHY.COWAY


Hubungi,
Sarena ---> 014.9212521
Sarena ---> 014.9212521
Sarena ---> 014.9212521


Saturday, July 2, 2016

ANDA PEMINAT COWAY VILLAEM?? RM 175 SHJ, SIAP HANTAR & PASANG

WOWOWOWOOOOO...

Macam tak caya... Tapi inilah yang TERKINI dari Coway buat anda..

Cepat hubungi kami,

Che Lias 0107609242 
Sarena 0149212521

Untuk unit Coway villaem anda!
Kompem tak sesal..
Especially kebetulan di bulan raya 2016 niii..
.
.
.

Cari peluang kerja ---->>> carik saya ! 0149212521

PROMOSI LAGI TERKINI COWAY - JULY 2016

Bismillahirrahmaanirrahiim..
Assalamualaikum.. Salam Ramadhan..


Entry kali ni saya nak update info BEST SANGAT untuk semua orang yang memiliki family, ruang dapur, dan kompem minum air untuk keperluan asas tubuh badan kita..



Pada yang dah beberapa kali duk servey harga coway.. Rasanya masing-masing dah maklum bahawa Coway ada 2 cara utama untuk klien milikinya..



Dua cara yang saya maksudkan itu adalah... (Revision skittt 😍)

1. Outright / belian terus
2. Rental / sewa beli


Berkenaan promosi Coway yang terkini bulan July 2016 ini, Coway memberi penjimatan terbaik untuk mereka yang memilih cara kedua iaitu secara sewa beli..



Jeng jeng jeng...

Dah ready ker nak tahu detail...? 😀😀

Okay.. Kisahnya begini...

Masing-masing tahukan rental /sewa beli coway nintak libatkan loan bank...
So, tiada sebarang interest dikenakan untuk sewa bulan coway.. Cuma Coway hanya tumpang bank atau billing kad kredit untuk potongan bulanan.
Oleh yang demikian, ada sedikit yuran yang di kenakan untuk proses tersebut untuk kali pertama sahaja...
Yuran ini kami panggil sebagai yuran pendaftaran atau registration fee.

Normal registration fee ni untuk 1 produk yang boleh di sewa beli adalah sebanyak RM 200 per unit produk.

Bayaran permulaan yang Coway kenakan samada untuk penapis air coway atau penapis udara coway atau penapis luar rumah coway adalah seperti berikut:

Yuran pendaftaran + sewa bulan berikutnya (advance rental)
Iaitu RM 200 + RM 125 ( jika produk : Penapis Air Coway Villaem )
Bayaran ini perlu di submit bersama borang produk & lain-lain borang yang berkaitan.
Jumlah yang perlu dibayar untuk sebuah Villaem yang berharga RM 3800 (jika belian terus), hanyalah RM 225 sahaja, siap hantar ke rumah klien serta siap pasang!!!!
Menarik kan...?

Yang tadi tu kebiasaannya....


Tapi PROMOSI JULY 2016 kali ni agak berlainan.....